Norbit (2007)

Posted by

Pentru a obtine o comedie buna se pune putina sare, putin piper si bineinteles pe Eddie Murphy. Iar cand punem trei de Eddie Murphy nu poate sa iasa decat o comedie belea. Surpriza mare a fost la finalul filmului cand am observat ceva mai ciudat, si anume faptul ca numele lui Eddie Murphy aparea de trei ori, si nu intelegeam de ce. Pur si simplu nu mi-a venit sa cred ca inca 2 personaje erau jucate tot de el, si a trebuit sa urmaresc cateva secvente din film sa vad daca chiar asa e.

Eddie Murphy … Norbit / Rasputia / Mr. Wong

Daca Norbit ne-am dat seama ca e el, Rasputia abia dupa ce ne-am uitat atenti. Ei bine in cazul Mr. Wong parca nici acum nu imi vine sa cred. Mai ales ca ziceam, ca Mr. Wong e tot unu din actorii mari dar nu imi dau seama in ce filme a mai jucat.

E alb si nu seamana nici in ruptul capului cu actorul. Super tare.

Comedia e buna si merita urmarita. Are si putin din comediile cu negrii, are si putin din comedia clasica, etc. Are din toate si e foarte buna. Defapt nu cred ca am vazut vre-o comedie cu Eddie Murphy care sa nu fie de nota 10.

Aaaa… si mai e un actor celebru pe acolo, care mie imi place foarte mult, Eddie Griffin (Pope Sweet Jesus). Va mai amintiti de nebunul care pilota un avion sau din The New Guy