Relatari din Tabara Meseriasilor – Seria Electricienilor (partea I)

Posted by

Dupa cum v-am anuntat inca de la inceputul saptamanii, in aceste zile sunt in Tabara Meseriasilor unde, cu ajutorul mentorilor de la EFdeN, copiii construiesc un hub electric unde iti poti parca bicicleta, incarca telefonul si, nu in ultimul rand, poti socializa in offline, mai ales ca majoritatea dintre noi in ziua de azi socializam mai mult in online.

Pentru mine a fost o buna ocazie sa vad cum arata in realitate toate acele componente pe care de 6-7 luni le tot studiez si analizez pe internet. Astfel am avut ocazia, dar si norocul sa vad exact cum arata panourile solare pe care vreau sa le achizitionez (se pare ca cei de la EFdeN folosesc acelasi model ca cel pe care il am eu in planul de achizitii), sa vad cum arata conectorii si restul componentelor dintr-un sistem fotovoltaic. Am mai avut ocazia sa descopar si sa ma dau cateva minute si cu un Volkswagen e-Golf, o masina electrica despre care nu stiam nimic pana acum, eu tot gandidu-ma la o Ampera sau Miev.

Un alt lucru fain a fost faptul ca m-am reintalnit cu cativa colegi de blogosfera care mi-au trezit amintiri din alte vremuri, ca desi au trecut numai cativa ani, eu, unul, am impresia ca a trecut o viata de om de atunci. Ma bucur sa vad ca au ramas la fel de faini si de optimisti.

Ca sa nu ma mai lungesc cu vorba, adica cu textul, va las sa urmariti in daily vlog cam ceea ce s-a intamplat ieri.

Daily Vlog