Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [49]

Posted by

retrospectiva Saptamana aceasta a fost o saptamana plina de initiative antreprenoriale, astfel ca avem aplicatii pentru Windows 8, site-uri web, sau proiecte in cadrul unor site-uri care tocmai s-au lansat. De asemenea, pot spune cu mandrie ca am sarbatorit 10 ani de antreprenoriat. Pe langa toate aceste lansari, mai avem un super party cu bloggeri la Bucuresti, unde am asa, o banuiala, ca din 5 bloggeri prahoveni nu a mai ajuns niciunul (dar asta vom vedea in retrospectiva urmatoare), mai avem de asemenea produsele Lactag care ajung in continuare la diversi bloggeri ploiesteni, iar la final va voi vorbi de cateva evenimente la care am fost singurul invitat din blogosfera prahoveana. Avem si un bonus, un articol care explica cam ce trebuie sa faci ca sa fii luat in serios.

Incepem cu initiativele antreprenoriale care vin din partea lui Cristian Loloiu, Bogdan Cojocaru si Dragos Schiopu (adica sefu’). Avem lansarea oficiala Fillr Winter Edition pentru Windows 8, un magazin de jucarii bazat pe afiliere hany.ro la care colaboreaza 2 bloggeri Cristian Loloiu si Bogdan Cojocaru, dar si un magazin de produse SH la preturi speciale pentru bloggeri, Digi Garage. De asemenea, a fost mare sarbatoare la noi saptamana trecuta, pentru ca s-au implinit 10 ani de existenta a firmei.

Un alt eveniment interesant despre care blogerii din Ploiesti au scris este Blog’n’Roll si va invit sa citit mai multe la Bogdan Cojocaru, Dragos Schiopu si Catalin Cristache.

Produsele Lactag continua sa soseasca la blogerii din Ploiesti, asadar saptamana aceasta va invit sa cititi „review-ul” produselor la Dragos Irimia si Elena Pelmus.

La final, va invit sa cititi despre cateva evenimente la care am fost singurul invitat: Gala de deschidere Cinema City Ploiesti, eRepublik International Summit si Bloggers Lan Party (cu mentiunea ca la ultimul a fost invitat si Kriogen, dar nu a putut participa).

Bonus, va invit sa cititi un articol la Nicolae Mihalcea despre ce inseamna sa fii blogger, cu mentiunea ca este parerea lui si ca nu trebuie sa fiti 100% de acord cu ea. Eu personal sunt, in mare, de acord cu ce scrie pe acolo, dar voi considerati-va bloggeri, chiar daca scrieti un articol pe an, din placere, ca nu se supara nimeni din cauza asta.