Snowboard Predeal

Posted by

Zapada, zile nelucratoare, timp de relaxare. Era pacat sa nu profitam de zapada. Dupa 3 ore in trafic, ca nu am reusit sa ajungem la Predeal. De obicei suntem la 7 dimineata in masina dar astazi am plecat ca neoamenii pe la 11. Oricum am prins cateva ture bune pe partile din Predeal. Pe toate. Ca nu ne place sa ne dam mereu pe aceasi partie. Zapada minunata.

Sus un peisaj superb, se vedeau varfurile muntilor vecini ce strapungeau valurile de ceata. Pe partie in mod ciudat nici urma de ceata. Vremea minunata, dar cam ger, am inteles ca undeva la -1o grade Celsius. Oricum peisajul sper sa se vada si din poza.

Haotik - Placa de snowboard Predeal (varful muntelui)

Si ar mai fi fost un filmulet facut la plecare. Dar tocmai cand imi etalam de zor talentul in partea de jos a partiei am agatat cu placa un skior si am ajuns pe jos amandoi. Si pana la urma nu era o problema nici asta asa mare, ca nu mie rusine cu mine niciodata indiferent ce as face, dar e filmat .mov si trebuie convertit la .avi si asta pe laptopul vechi. Complicat ce mai. Poate daca sunt binedispus il pun zilele viitoare, maine poimine ma vezi prin compilatii de Best Crash 2008 cu el.