Thor (2011)

Posted by

Desi auzisem lucruri nu foarte bune de el si toata lumea s-a intrecut sa ii dea note care mai de care mai proaste, mie mi-a placut. Au fost cateva faze cam exagerate, ca sa nu spun nepotrivite, dar daca iti plac povestile, atunci filmul chiar merita vazut. Da, nu e de nota de 10 , nici de nota 9, dar un 7 tot i-as da.

Eu nu ii inteleg pe cei care au obiceiul sa critice filmele SF, sunt povesti unde orice e posibil, asa ca in domeniul fantasy orice e posibil. De asemenea efectele din film; daca l-as fi vazut in varianta 3D sau iMax, probabil ca as fi spus wow.

In rest, ca si in Matrix si alte 100 de filme americane, nu se vinde filmul daca nu se indragosteste cineva, ma mir cum de au renuntat la sarutul care invie eroul, desi am avut parte de alte clisee.

Iarasi, era imbracat ca vai mama lui, se mai ia la tranta cu ditamai robotul si iese de acolo imbracat la „costum”, asta a fost cea mai exagerata faza. Totusi, exact inainte de aceasta lupta, au filmat dintr-un unghi in asa fel incat efectul cinematografic a fost extraordinar.

Nu stiu daca merita vazut la cinema, dar mie unul imi pare rau ca nu l-am vazut cand a aparut.