Vreau un colt de paradis

Posted by

Desi nu sunt genul care sa stea la tara, si nici nu ma gandesc sa aud de munca campului totusi mi-ar place undeva o casa asa mai izolata, undeva in padure, eventual si un rau. Insa intre vise si realitate este de cele mai multe ori o prapastie mult prea mare si ai nevoie de un pod care sa le lege pe amandoua, o situatie de compromis intre ceea ce-ti doresti si ceea ce se poate.

Pe scurt vreau o casa, ca sa vreau o casa imi trebuie un teren intai. Dincolo de preturi nu vreau o casa pe 200 de Mp in centrul unui oras. Vreau daca se poate un teren in padure fara curent, canalizare sau oricare alte utiliati. Singurul lucru necesar e accesul la panza freatica de apa, in rest acvaristica m-a invatat atat de multe despre filtrarea apei incat as putea obtine apa mai pura decat e necesar.

Pentru ca exista deja o casa independent energetic/termic in Prahova va spun ca nu e chiar imposibil daca nu e legata la utilitati sa traiesti foarte confortabil in ea. E mai scump dar am satisfactia ca salariul gras al directorului de la Conel/Enel/Renel/Masa-el nu e si din contributia mea.

Intorcandu-ma la vise un amic mi-a dat in urma cu ceva vreme un link cu o casa foarte misto dar care semana mult ca, concenpt cu casa pe care am „construit-o” deja in capul meu. Si nu va ganditi la luxul din poze sau la topogan, nu asa arata casa din mintea mea, dar principiul era asemanator, la etaj un balcon de unde sa pot sarii direct in piscina. Poate daca am timp odata ma apuc sa fac un vre-un soft de modelare 3D modul in care imi imaginez eu casa si sa v-o prezint atunci.