Am luat nota 8 la gramatică

Posted by

Zero puncte din oficiu, 20 de intrebari, am rezolvat corect 16 dintre ele. Daca socotim 0.5 puncte pentru fiecare intrebare atunci cu siguranta am obtinut nota 8 si nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca s-ar fi acordat macar un punct din oficiu, ca la scoala, as fi luat poate si mai mult. Oricum ma declar multumit.

Daca vrei si tu sa-ti testezi cunostintele de gramatica te invit sa dai si tu testul pe generatialuijohn.ro, dai click pe link si apoi dai pe butonul de incepere al testulului. Intrebarile nu sunt grele dar nici usoare, iar intrebarea din poza se regaseste si in chestionar si nu o sa va vina sa credeti, am zis ca e o intrebare cursa, asa ca am raspuns… gresit la ea.

Oricum daca mai fac o data testul, cu siguranta iau nota 9 sau peste 9, dar deja stiu unde am gresit si de ce, la 2 dintre intrebari, 2 inca nu-mi sunt foarte clare deoarece nu mai stiu celelalte variante de raspuns.

Daca faceti si voi testul, va invit sa lasati in comentarii rezultatul. Oricum, cineva imi sugera pe youtube sa fac un curs de gramatica si chiar l-am invitat sa-mi recomande unul. De asemenea stiu ca or sa sara ceva hateri in sus de la acest articol, poate asta e si scopul articolului, desi ma gandesc ca daca asta ar fi fost cu adevarat scopul, ziceam si eu ca am rezolvat 20 din 20, ca sa aiba ce comenta.

Si la final, ca tot vorbim de hateri, va las cu un citat pe care l-am vazut zilele astea pe facebook si care mi-a placut foarte mult: „Din punctul meu de vedere, Selly e doar un Haotik care a reușit în viață…„. Desi as putea scrie un intreg articol despre cat de multe lucruri ma diferentiaza de Selly, citatul asta mi-a placut si imi da curaj ca poate „o sa reusesc si eu in viata„, cine stie. Eu chiar m-am simtit flatat de postarea respectiva.