Servicii de amanet auto pentru momentele in care ai nevoie rapid de bani

Posted by

Indiferent ca ne place sau nu, firmele de amanet te pot ajuta in momente cheie in care ai nevoie rapid de bani pentru o perioada de timp si nu ai o alta solutie la indemana. Mai mult chiar, de-a lungul timpului s-au dezvoltat diferite sectoare si zone de activitate a acestor firme de amanet, precum amanet auto, amanet cu garantie imobiliara si alte forme de a-ti imprumuta bani rapid, cu riscuri minime si beneficii pentru ambele parti.

Dintre acestea, mie, personal, cel mai la indemana mi se pare amanetarea unui autovehicul, mai ales ca in cazul unui credit bancar poate dura mult timp si aprobarea unui credit bancar nu se face de pe o zi pe alta.

Inainte de toate, sa discutam putin despre ce sunt serviciile de amanet auto:

Serviciile de amanet auto sunt servicii oferite de institutii financiare non bancare, pe scurt IFN-uri, iar acestea accepta drept garantie pentru un imprumut rapid autovehiculul pe care il detii. In schimbul masinii, institutia financiara ofera o suma de bani care poate varia in functie de valoarea autoturismului, dar si de politica de risc a fiecarui IFN. Suma de bani poate fi returnata intr-un timp specificat in contract, bineinteles cu taxele de rigoare, iar daca imprumutul nu este returnat, atunci autoturismul poate fi vandut pentru a recupera costurile generate de imprumutul acordat.

Motive pentru care sa apelezi la serviciile de amanet auto:

Pot exista mai multe motive, fiecare isi cunoaste propriile nevoi si interese, dar in cele mai multe cazuri acest tip de imprumut este folosit pentru o urgenta sau pentru a acoperi o problema neprevazuta care trebuie rezolvata urgent. Asta asa, la modul general.

De exemplu, ma gandesc ca la aparitia unui necaz, o problema medicala, de exemplu, care trebuie rezolvata rapid, ar putea fi unul din motivele pentru care ai putea apela la amanetarea masinii, mai ales ca nu stiu cat de deschise sunt bancile pentru a acorda un imprumut in asemenea cazuri.

Un alt motiv pentru care ti-ai putea amaneta masina, ar putea fi pentru a beneficia de o oportunitate imediata, de exemplu un vecin are nevoie de bani si decide sa dea o bucata din terenul lui avand o oferta foarte atractiva. Si atunci apelezi la un astfel de imprumut, cumperi terenul apoi din veniturile curente, timp de 2-3 luni, acoperi datoria si iti recuperezi masina.

Ma gandesc de asemenea ca e mult mai usor sa acoperi o nevoie urgenta cu un astfel de credit, decat sa cauti alte solutii care fac ca timpul de asteptare pentru aprobarea imprumutului sa creasca. S-ar putea ca bancile sa nu fie o solutie, poate si datorita unui istoric de credit negativ, sau a unor rate deja existente la banci care sa duca la neaprobarea unui astfel de imprumut.

Oricum ar fi si oricare ar fi motivele pentru care ai alege sa faci un astfel de imprumut, sfatul meu e sa cantaresti de doua ori ofertele disponibile pe piata, sa alegi o firma care are un istoric si o reputatie buna, precum cea din link-ul de mai sus si sa fii foarte atent cu cine lucrezi si care sunt conditiile impuse.

AmanetAuto.ro
Stefan cel Mare nr. 31, Bucuresti
0723.444.200