Mi-e dor sa scriu pe blog!

Posted by

Da, mi-e dor sa scriu, pentru ca nu am mai facut-o de mult. Si de o saptamana tot zic ca o sa mai scriu un articol si inca un articol, si inca un articol, pentru ca idei am mereu, dar lipsa timpului, problemele care apar tot timpul in firma, stresul si alte elemente ma fac mereu sa aman momentul in care sa stau o ora si sa ma joc cu cuvintele, asa cum o faceam altadata. Desi sa faci video pare usor si in mod cert e mai rapid, totusi mi se pare ca exprimarea in scris ajuta mai mult, atat pe mine, cat si pe cititorul meu.

Aici pot sa recitesc o fraza, sa-mi dau seama daca exprimarea nu e prea clara si sa o revizuiesc. In felul acesta, ideile pot fi mai concise, mai usor de sumarizat si mai usor de urmarit. Pe de alta parte lumea, intreaga omenire chiar, nu mai are timp, este intr-o goana nebuna dupa timp, nici macar video-uri-le nu mai sunt la moda, acum tot ce le trebuie este un clip de sub un minut pe tik-tok. Cine mai citeste cuvintele aruncate pe o „foaie” de ecran alb de un dinozaur al internetului si al blogingului; ma rog, un rex mai mic, ca l-au mancat altii cu tot cu coada in vechime.

Si totusi imi place ceea ce fac, imi place antreprenoriatul la nebunie, imi place si bloggingul, imi place si partea de video, desi acolo uneori ma mai supar ca nu-mi iese asa cum vreau eu, dar imi plac si alte lucruri la care am renuntat in favoarea altora. Unul dintre acestea fiind scrisul.

Asa ca in dimineata aceasta am zis ca vreau sa scriu, sa-mi iau timp pentru mine, pentru gandurile mele si sa astern aceste idei – mai mult sau mai putin marete – pe hartie. Nici nu ma mai intereseaza daca am sa stralucesc sau nu ca altadata, nici nu ma mai intereseaza daca cititorii vor aprecia sau nu ceea ce astern eu aici. Scriu in primul rand pentru mine, scriu ca sa ma linistesc si sa imi incep ziua plin de energie si optimism. Poate reusesc sa fac un obicei din asta, sa imi aloc timp dimineata sa va povestesc despre aceasta aventura minunata care este antreprenoriatul. Am multe povesti de spus si sunt multe lucruri pe care altii le pot invata din ele.

Pana atunci insa sper sa va bucure si acest mic articol.