Castigatorul concursului: Prima carte citita

Posted by

A fost destul de greu sa aleg cui as putea alege sa dau premiul. Mai ales ca o parte din carti mi-a placut destul de mult. Asa ca m-am uitat, m-am invartit si am ramas in final cu doua: Cuore, inima de copil si Heidi fetita muntilor.

Intre acestea doua trebuia sa aleg un castigator, si era destul de greu de luat o decizie. In final m-am dus la Dana si i-am spus sa imi zica care dintre cele doua carti i-a placut cel mai mult si alegerea a fost: Cuore, inima de copil.

Deci castigatorul este: Cristian Loloiu (devhell.ro)

Multumim librariei online Libris si ne revedem peste o saptamana la un nou concurs cu carti.

7 comments

 1. asa-i ca n-ai citit cartea „Core inima de copil”? Daca eram in locul astora de la editura as fi cerut banii inapoi (daca ti-au dat pentru publicitatea asta) si as sista orice forma de publicitate pe blogul tau. Nu de alta, dar isi fac brandul de rahat.

  Organizez si eu un concurs pentru cititorii tai. Premiu surpriza pentru primul care isi da seama care e greseala care se incapataneaza sa apara de 2 ori in articolul de mai sus.

  Hint: http://tinyurl.com/3gcghmd

 2. Lansez si eu un concurs asemanator pentru cine descopera greseala in formularea „parte din carti mi-a placut destul de mult”. Asta asa, ca pentru cititori seriosi de carti!

 3. @Gigi Contra : Imi pare rau ca n-ai dreptate; Haotik scrisese initial cum zici tu 😛 . Eu am considerat ca este gresit si am modificat. Iata si de ce: din punct de vedere strict gramatical, subiectul („parte”) se acorda cu predicatul („a placut”). Doar un academician poate sa-mi spuna daca asta e o exceptie si de fapt „cartile” (care nu e subiect) se acorda cu predicatul („au placut”).

 4. Pai se poate?
  „de greu sa aleg cui as putea alege sa dau premiul”
  Avem pretentii mari ! Mai multa atentie!!!!

 5. @vasi M-am prins destul de greu ce naiba e gresit acolo, ca nu observam singur ever. Eu sunt la nivelul cratima sau doi de ii, asa ca astea sunt deja de alt nivel 🙂

 6. Perseveram si ne punm cu burta pe carte(este o gluma) ca nu avem ce face!

Comments are closed.