Ce e cu cagetoria asta „Poezie”?

Posted by

Probabil multi se intreaba ce e cu aceasta categorie, haotik e un om dur, certaret, care face afaceri si bani pe net, patron de firma, de unde pana unde poezie.

Pana acum desi am mai multe bloguri, toate au fost create cu un scop anume, nici unu care sa fie apropiat de sensul adevarat al cuvantului „blog”. Aceasta se vrea a fi un blog mai alfel, un blog care sa ma reprezinte, nu un blog cu articole care sa intereseze cat mai multa lume si sa imi aduca venituri cat mai mari.

Acest blog este despre Haotik si complexitatea fiintei sale si daca exista si niste poezi, mai mult sau mai putin scrise cu talent, atunci e normal sa existe si aceasta categorie.

2 comments

  1. Inca ma intreb daca poeziile astea, ca si ‘complexitatea fiintei tale’ nu sunt cumva o gluma. Proasta…evident. Trecand peste multimea greselilor gramaticale…

  2. Ciudat, pana acum toata lumea a fost incantata de poeziile mele.

    Chiar si profa de romana, desi ea a gasit ceva de comentat la una din ele, si anume „era frumoasa ca un soare” soarele e asociat cu masculin, asa ca dupa moartea mea critici or sa spuna ca eram gay :))

    Daca nu-ti plac poeziile mele iti recomand sa cauti poeziile altora. Probabil ca mai sunt blogeri care scriu poezii.

    Din pacate nu mai am inspiratia din adolescenta si nici starea de atunci ca alfel ar mai aparea cateva.

Comments are closed.