Interviul lui Buhnici cu Kiyosaki… revelator

Posted by

Unii deja stiti ca pentru mine cartile lui Kiyosaki nu mi s-au parut niciodata a fi o revelatie si, mai mult, mi-au confirmat niste teorii si lucruri pe care le stiam de ceva vreme. Cu alte cuvinte, mi-au placut, dar nu m-au dat pe spate. Le recomand, ai ce invata din ele, sunt foarte bune, dar mie cel putin nu mi-au schimbat viata.

Astfel, desi aparuse de cateva zile pe internet, mi-am salvat link-ul cu interviul, dar nu am stat sa-l urmaresc imediat, fiind oarecum sigur ca mai pot afla cate ceva interesant, dar cu siguranta nu ma asteptam la vreo revelatie din partea unui simplu interviu.

Bine, Buhnici s-a cam facut de ras, dar cumva tocmai in aceasta ipostaza cred ca a facut ca valoarea materialului in sine sa creasca si sa fie cu atat mai bun decat daca Kiyosaki ar fi raspuns la niste simple intrebari. De asemenea am vazut comentarii diferite la adresa clipului pentru ca pana la urma fiecare intelege ce vrea din acest material. Ma astept ca si la articolul meu sa fie astfel de reactii, desi eu am privit de 3 ori interviul si am de gand sa-l mai privesc inca de cateva ori, si credeti-ma ca merita, indiferent de cat de aroganta sau deplasata vi s-ar putea parea atitudinea batranului Kiyosaki. Va spun sincer ca, desi la inceput m-a deranjat si pe mine putin atitudinea, dupa aceea am fost captivat de esenta cuvintelor si probabil nu ar mai fi contat nici daca si-ar fi dat hainele jos de pe el sau daca ar fi aparut un dragon in clip.

De asemenea, as vrea sa va invit sa ascultati si parerea lui Buhnici de la final de clip, pentru ca intr-un fel are si el partea lui de dreptate.

De ce a fost acest interviu precum o revelatie pentru mine? Pentru ca mi-am dat seama ca unele lucruri pe care el le spune in acest clip chiar am inceput sa le fac de ceva vreme, si ceea ce mi-am mai dat seama a fost ca de cand am facut aceste lucruri a inceput sa-mi mearga bine, mult mai bine decat inainte. Acestea, in corelatie cu celelalte lucruri pe care le stiam, au facut sa-mi dau seama de faptul ca instinctul meu de antreprenor este unul extraordinar si ca succesul pe care il am (daca poate fi considerat un succes) este in mare si datorita acestui succes.

Sa faci inca de prin 2004 niste actiuni care sa ti se para vreme de multi ani o „greseala” si sa iti dai seama dupa atatia ani ca acolo a fost vorba de un instinct genial si nu de o greseala… aste e motivul pentru care interviul de mai sus a fost o revelatie pentru mine.

Dincolo de revelatie, am mai gasit cateva lucruri in interviu care merita studiate mai cu atentie. Am de gand sa le transform in ecuatii matematice puse pe hartie, care sa imi demonstreze ca vorbele de mai sus se pot transforma in cifre reale si in bani.