NANOTEL SRL: Cifra de afaceri record pe 2020

Posted by

Va spuneam ca 2021 a fost un an mai ciudat, a inceput parca cu franele puse, a venit si problema cu Covid si toata luna februarie am stat in spital si tot asa, s-au intamplat tot felul de lucruri si am uitat complet de o analiza a firmei pe 2020, ca sa vad cum au mers lucrurile.

Astazi m-am trezit cu un e-mail de la termene.ro cum ca exista modificari in datele firmei si chiar eram curios sa vad despre ce e vorba. Astfel am vazut ca a depus bilantul contabila pe 2020 (probabil l-a depus mai demult) si am zis sa imi fac putin timp sa analizez datele si graficele rapoartelor privind evolutia firmei.

Trebuie sa recunosc ca atunci cand am vazut ca am o cifra de afaceri record, a fost putin surprinzator chiar si pentru mine, am zis ca poate nu vad eu bine si m-am dus si pe listafirme.ro si risco.ro sa vad daca nu cumva e o greseala.

Vestea buna vine la mare fix, mai ales ca va spuneam chiar zilele trecute ca mi-am stabilit niste obiective foarte importante anul acesta in privinta firmei si ca vreau sa ma concentrez cat mai mult pe cresterea si dezvoltarea ei.

Scaderea datoriilor, cresterea profitului

Tot din datele analizate, am observat ca si ceilalti 2 indicatori arata bine si sunt pe o directie foarte buna. Au scazut datoriile si a crescut profitul. Sunt vesti bune si chiar nu ma asteptam, mai ales ca traiam cu impresia ca 2020 a fost un an slab, cu ceva revenire spre final, dar poate chiar acea revenire a contat si a facut diferenta.

Au trecut deja 5 luni, asa ca pot sa am o imagine destul de clara cum a mers pana acum si imi dau seama ca e mult de munca pentru a putea avea o cifra de afaceri macar ca cea de anul trecut. Dar eu cred ca in urmatoarele 7 luni putem recupera startul slab de anul acesta si ajunge la un nou record pe 2021.

Daca doriti informatii detaliate le gasiti pe termene.ro ( click aici ) sau pe alte site-uri de profil din Romania. Datele sunt publice si le poate analiza oricine.